NOTA:

Toate materialele de pe acest blog sunt protejate de dreptul de autor.

vineri, 25 ianuarie 2013

Concurs

Hey, hey... it's time for contest!!!
Pentru ca este primul concurs de pe acest blog, premiile nu vor avea o valoare imensa, insa pentru a putea intra in acest concurs veti avea de urmat cateva reguli, nu foarte grele.
Vor fi doi castigatori pe care ii voi alege cu ajutorul site-ului random.org.
Concursul tine 2 saptamani din momentul in care va aparea postarea pe blog.

Reguli:

  • Fiecare concurent va trimite maxim 3 poze (facute de voi, vom verifica daca pozele sunt facute de voi printr-o simpla intrebare, in cazul in care raspunsul este incorect sau nu se raspunde, intrarea se anuleaza). Nu trebuie sa fiti fotografi profesionisti, se accepta orice fotografie din orice categorie. 
  • Pentru fiecare fotografie trimisa trebuie sa ne spuneti de ce ati ales-o (ex. pentru ca ma inspira sa...., pentru ca imi place ceva... etc)
  • Pentru fiecare poza valida concurentul va primi un loc pe lista de inscrieri (inscrierile se fac in ordinea in care se primesc)
  • Fotografiile vor fi incarcate pe pagina noastra de Facebook, astfel va puteti mari sansele de-a castiga (fiecare like la poza voastra reprezinta o sansa in plus, la fel si comentariile)
  • Pentru inca o sansa in plus trebuie sa urmariti acest blog.
  • Fotografiile se trimit la adresa de e-mail fotografieexcursii@yahoo.com, unde veti specifica numele, prenumele, orasul, numele cu care urmaresti blogul (daca e cazul) si motivul pentru care ati ales fotografiile.
Premiile oferite sunt doua albume foto handmade.









Pagina noastra de Facebook o gasiti aici

2 comentarii:

  1. nu va merge distribuirea spre pagina de fb din textul descrierii concursului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, intr-adevar nu a mers. Ne cerem scuze, am corectat si multumim pentru sesizare.

      Ștergere